Daday Selalmaz Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Bölgemizde geri kalmışlık zincirini kırarak Eğitim Öğretimi Çağdaş Eğitim Düzeyine çıkarmaktır.

Misyon: 1-Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda İlköğretim düzeyinde genel kültür vererek, toplumsal sorunlarını gidermek için çözüm yolları arama,yurdumuzun ekonomik,sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini vermek. 2-Öğrencileri ilgi, istek, beceri ve yetenekleri ölçüsünde orta öğretime ve geleceğe hazırlamak. 3-Çevrenin eğitim ve öğretim ihtiyacını karşılamak,çevre okul işbirliğini geliştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://selalmazyatilibolgeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SELALMAZ KÖYÜ PAZAR MEVKİİ PAZAR KÜME EVLERİ SELALMAZ YATILI ORTA VE İLKOKULU BLOK NO 52 DADAY / KASTAMONU

Yerleşim Yeri - Selalmaz Köyü

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 65 km,ilçe merkezine uzaklık 32 km dir.